Möt vår medarbetare Anna Johansson

Anna Johansson – administrativ chef

I praktiken innebär min tjänst att jag har ansvar för bolagets ekonomi, personalfrågor och en del annat administrativt arbete. Jag gillar när man kan skapa målbilder eller ha en vision som går att följa upp och utvärdera. Ekonomi är väldigt tydligt på det sättet. 

Jag har de senaste 10 åren jobbat inom olika offentliga myndigheter och tycker om att arbeta med samhällsnyttig verksamhet. Jag började på VMAB för snart två år sedan och uppskattar att vi har ett tydligt samhällsuppdrag. Vi är viktiga för samhällsnyttan och ska inte i första hand skapa vinst i bolaget utan skapa största möjliga vinst för miljö och medborgare.

Jag ser fram emot att vi nu går ännu tydligare mot att vara ett miljöföretag som tar hand om och förädlar resurser, snarare än en plats att dumpa sopor. Vi ska jobba vidare med det cirkulära tänket för att hitta nya sätt att nyttja det vi samlar in. Det passar väl in med VMAB:s värdeord Möjlighetsorienterad. Vi ska vara flexibla och se möjligheter – både sett till olika situationer och hur vi kan utveckla vår verksamhet till nytta för miljö och medborgare.
 

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Se fler nyheter

Privat Företag