Möt vår medarbetare Robert Lundgren

Robert Lundgren - utvecklare för energi och vatten

I mitt jobb ingår att utveckla våra tekniska anläggningar och ta fram mer miljövänliga och ekonomiskt hållbara behandlingsmetoder. Jag kommer inneha expertkunskap om vår biogasanläggning, lakvattenbehandling, deponigasutvinning och solenergiframställning.

Jag har arbetat med biogasanläggningen sedan jag började på VMAB år 2012. Det har hänt mycket under den tiden, där vi bland annat har lagt stort fokus på att bygga färdigt anläggningen och få fram en högvärdig biogödsel. Nu ser jag fram emot att certifiera vår biogödsel, ta mig an nya utmaningar och förbättra övriga anläggningar. Att ta till sig ny kunskap är både kul och en förutsättning för att lyckas.

Det är mycket ny lagstiftning och hårdare miljökrav som ställer allt högre krav på anläggningarna. Därför tycker jag att Framåtanda är ett av VMAB:s viktigaste värdeord. Det krävs att man är driven och inte ger upp, utan kan jobba långsiktigt. Det är roligt att förbättra och utveckla ett system så att det fungerar riktigt bra, men det jag brinner mest för är att veta att jag i grunden gör en god gärning för miljön.
 

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Se fler nyheter

Privat Företag