Vi söker Enhetschef för energi och vatten

Vi som jobbar på VMAB har ett stort engagemang och ett genuint intresse för återvinning och miljöarbete. Tillsammans skapar vi långsiktigt hållbara relationer och miljöarbeten i Blekinge. 

Rollen som Enhetschef för energi och vatten är en ny tjänst, vilket gör att du får vara med och bygga upp den nya organisationen tillsammans med dina kollegor.

Arbetsuppgifter

Som Enhetschef för energi och vatten är din huvudsakliga uppgift att säkerställa daglig drift och underhåll inom lakvattenrening, biogasproduktion och deponigasutvinning. Underhåll av mark, byggnader och infrastruktur ingår också i uppdraget. Fokus är att lyfta organisationen och verksamheten utifrån säkerhet, hälsa, miljö och ekonomi. Du leder arbetet mot uppsatta mål genom ett lyhört, engagerat och tydligt ledarskap. Med en gemensam strävan mot ständiga förbättringar skapar du motivation och delaktighet hos personalen. Du ansvarar också för att bolagets förpliktelser enligt avtal med kunder, leverantörer och samarbetspartners uppfylls.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Personal- och budgetansvar
  • Säkerställa anläggningarna och de tekniska processerna utifrån gällande tillstånd och lagstiftning.
  • Ansvara för att nödvändiga resurser bedrivs i egen eller annans regi.
  • Uppdatera och förvalta relevant dokumentation över anläggningen.
  • Inom ansvarsområdet där så krävs, agera som kontaktperson gentemot leverantörer, myndigheter och samarbetspartners.
  • Följa bolagets rutiner enligt ledningssystemet.

Din profil

Vi söker dig som är en engagerande och tydlig ledare med flera års arbetslivserfarenhet inom teknisk verksamhet riktad mot process, kemi eller anläggning. 
För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du kan följa och tillämpa föreskrifter och lagkrav för aktuell verksamhet. Du har dessutom en förmåga att analysera konsekvenser utifrån säkerhet, hälsa, miljö och ekonomi. Då arbetet kräver mycket planering och uppföljning behöver du vara organiserad och strukturerad.

Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet.

Ansökan

VMAB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 28/2 2021.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 076 946 83 30

Välkommen med din ansökan!

Här kan du göra din ansökan!

Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström

VMAB är samtidigt ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden.
Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström och har ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, återvinningsstationer, information och kundtjänst.

Vi driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs till större delen av vår egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av våra entreprenörer.

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Automatisk Företagsfakturering på VMAB

Företagsfakturering

Automatisk fakturering för ditt företag! Smidigare besök på våra ÅVC för dig som är företagare.

Se fler nyheter

Privat Företag