Välkommen Bajram Sabovic!

Vi välkomnar Bajram Sabovic – en av våra nya miljöhjältar på VMAB.

Bajram Sabovic, ny Drifttekniker på biogas!

Bajram började hos oss på VMAB i mars och har tidigare arbetat som avdelningschef inom livsmedelsindustrin. Med sina ledarskapskvaliteter och erfarenheter tar han sig nu an rollen som Drifttekniker på biogas. 

—Jag trivs väldigt bra med mina kollegor och här på VMAB är den ena dagen aldrig lik den andra, det gillar jag. Jag är glad över att vara en del av ett team som arbetar för en bättre miljö! Berättar Bajram.

Bajram är en engagerad, ansvarsfull och strategiskt tänkande person. Han värdesätter samarbete väldigt högt och tror på att skapa en positiv arbetsmiljö där varje individ kan växa och utvecklas. 

—Jag sökte till VMAB eftersom jag är motiverad till att arbeta inom miljö och är imponerad av företagets engagemang för hållbarhet och miljöskydd. Utmaningen jag står inför just nu är att lära känna processen och flödet så att jag får en förståelse för hur verksamheten fungerar, fortsätter Bajram.

När Bajram inte är på jobbet fyller han på med glädje och energi genom att spendera tid med sin fru, hunden Stitch, och barn och barnbarn – gärna i naturen. 

—Jag ser fram emot att få se min familj växa och vara en stöttepelare för dem. Jag ser också fram emot att fortsätta utvecklas, både personligen och professionellt, avslutar Bajram. 
 

Välkommen till VMAB!

Bild
En porträttbild på Bajram ståendes vid ett staket med biogasanläggningen i bakgrunden.
Företagsfakturering prew

Automatisk företagsfakturering ÅVC – varför betalar företag?

Mer information kring varför företag ska betala för besök på våra återvinningscentraler.

Porträttbild på Karl Fast

Välkommen Karl Fast!

Karl Fast, avdelningschef för Cirkulära tjänster hos oss på VMAB!

Porträttbild på Farhad

Välkommen Farhad Towfighian!

Farhad Towfighian, kundservicemedarbetare på VMAB!

Se fler nyheter

Privat Företag