Nyheter

Här kan du se alla våra nyheter. 
Håll dig uppdaterad och hitta information om vad som händer hos oss.

VD har ordet

Möt VMAB.s VD Susanna Strandberg. Hon kommer varje månad att berätta mer om VMAB.s uppdrag och vad som är aktuellt i verksamheten.
Läs mer

Vi söker en Miljö- och Processingenjör E...

Tjänsten som Miljö - och Processingenjör är ny, vilket gör att du får vara med i en samhällsviktig verksamhet och är med på VMAB:s utvecklingsresa “från tipp till miljöföretag!”  Läs mer här!
Läs mer

Vi söker en Projektledare Mark & Fas...

Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara del på vår utvecklingsresa! Läs mer här!
Läs mer

Vi söker semestervikare till drift och u...

Vi söker semestervikarie inom drift och underhåll till biogasanläggning. Tycker du om varierande arbetsuppgifter? Är du en nyfiken och positiv person som är intresserad av att lära dig nytt. Läs då mer om tjänsten här!
Läs mer

Möt vår medarbetare Tommy Eriksson

Här presenterar vi vår medarbetare Tommy Eriksson som ansvarar för att säkerställa att återvinningscentralerna fungerar optimalt. Allt ska vara i sin ordning, för såväl medarbetarna som för våra kunder. Läs om hans arbete här.
Läs mer

Möt vår medarbetare Robert Lundgren

Här presenterar vi vår medarbetare Robert Lundgren som arbetar med att utveckla våra tekniska anläggningar och ta fram mer miljövänliga och ekonomiskt hållbara behandlingsmetoder. Läs mer om hans arbete här.
Läs mer