Begagnade avfallskärl - nu åter till försäljning!

Att slänga saker som fortfarande har ett användningsområde är inte bara slöseri, det är också dåligt för miljön. Därför erbjuder vi på VMAB en möjlighet att ge gamla kärl nytt liv.

2024-09-11

Dessa kärl har tidigare använts för att samla in hushållsavfall, men istället för att kassera dem vill vi ge dig chansen att använda dem på nytt. Kanske kan de komma till nytta i ditt hem, trädgård eller på din arbetsplats? Genom att återanvända dessa kärl bidrar vi tillsammans till att minska avfallet och göra ett mer hållbart val.

Priser - kostnad kärl

Kärlen rymmer 140 liter och kostar 100 kr per styck inkl. moms.
De finns att hämta på vår anläggning i Mörrum, måndag - fredag kl 07:00 - 16:00. 

Ta kontakt med personalen i Kundservice/Vågen så hjälper de dig! 

OBS! Kärlen säljs i befintligt skick. Kärlen är inte tvättade inför försäljning. Kärlen får inte längre användas till ordinarie sophämtning.

Kontakta kundservice för beställning och mer information
Skog_tjänst_prew

Vi söker en Kommunikatör

Vi söker nu en driven och initiativtagande Marknadskommunikatör som vill vara med och forma denna nyinrättade tjänst tillsammans med verksamheten. Läs mer om tjänsten här!

Återvinningsstationen i Prästslätten

Tre återvinningsstationer i Karlshamn tas bort

Den 1 oktober kommer återvinningsstationerna vid Gustavsborgsvägen, Kolonigatan och Prästslätten att avvecklas och tas bort. Detta sker i samband med införandet av fastighetsnära insamling, som syftar till att göra det enklare för hushåll att hantera sitt avfall nära bostaden och öka återvinningsgraden.

Processingenjör_prew

Vi söker en Processingenjör

Har du kunskaper inom miljö- eller processteknik och vill arbeta i en agil och öppen miljö? Då kan denna tjänsten hos VMAB vara något för dig!

Se fler nyheter