Möt vår medarbetare Marika Mårtensson

Marika Mårtensson - avdelningschef för cirkulära tjänster.

Min nya roll på VMAB är att styra och utveckla den del som ser till att avfallet omhändertas på bästa sätt. Det ska bli fantastiskt kul att få utveckla både mitt ledarskap och verksamheten framåt. 

Jag har arbetat på VMAB i ett år, tidigare var jag marknadsansvarig. Då renodlade vi bland annat marknadssidan, avvecklade affärer som inte var lönsamma och såg över försäljningsprocessen. Under 2020 har vi haft stort fokus på att testa olika typer av substrat för att få ut mer biogas från vår biogasanläggning. 

Nu ser jag fram emot VMAB:s nya organisationsform. Jag tror att den leder till både effektivare och roligare samarbeten där vi tillsammans jobbar utifrån VMAB:s bästa. Det är också ett av VMAB:s värdeord som jag brinner mest för, Inkluderande. Vi måste inkludera varandra, jobba över gränserna och dela med oss av våra erfarenheter och kompetenser. Vi måste också börja inkludera våra kunder och samarbetspartners på ett bättre sätt, förstå deras behov och hur våra tjänster och produkter kan utvecklas vidare.
 

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Se fler nyheter

Privat Företag