Mattias Häggström - ekonomiansvarig hos oss!

Vi presenterar här Mattias Häggström.

Mattias började som ekonom hos oss i början av 2022, men växlade snabbt upp till ekonomiansvarig under hösten. Han tycker att VMAB erbjuder intressanta arbetsuppgifter och att det är en trevlig arbetsplats! 

– Just nu arbetar vi med en del förändringar och förbättringar inom ekonomiavdelningen för att effektivisera vårt arbete och förenkla manuella processer. Det är roligt när man lär sig nya saker och utvecklar sin kunskap, berättar Mattias. 

Mattias motiveras av sina arbetskamrater på VMAB och tycker att det är väldigt roligt att gå till jobbet. Han brinner för att utvecklas och trivs bäst när det är ordning och reda. 

– Min främsta kompetens är nog att jag är väldigt noggrann. Jag försöker alltid göra saker så bra som möjligt, säger Mattias. 

På fritiden hittar ni Mattias på fotbollsplanen eller tillsammans med sina kompisar. Han tittar också gärna på film och serier!

Bild
Ett porträtt på Mattias när han står utanför en byggnad med en VMABskylt
Kompoststation

Nu avvecklas kompoststationerna för trädgårdsavfall i Olofströms kommun

Nu avvecklas kompoststationerna för trädgårdsavfall i Olofströms kommun

Farligt avfall

Obligatoriskt med avlämnarintyg

Från och med 15 november 2023 kräver vi ett avlämnarintyg från företag som önskar lämna elektronik samt farligt avfall på våra återvinningscentraler.

Monica som står utanför en entré

Välkommen Monica Nilsson!

Monica Nilsson, ny ekonom hos oss på VMAB! Läs mer om henne här.

Se fler nyheter

Privat Företag