Välkommen Monica Nilsson!

Vi välkomnar Monica Nilsson, ekonom hos oss på VMAB! 

Monica blev tipsad om tjänsten hos oss och hennes intresse väcktes snabbt. I slutet på maj 2023 gjorde hon sin första arbetsdag hos oss! 

– När jag läste annonsen väcktes mitt intresse så jag gick in på webbplatsen för att läsa mer om företaget och blev bara mer positiv. Jag tänkte att här vill jag jobba! På ett företag som gör skillnad i vardagen genom sitt miljöarbete, berättar Monica.

Monica har tidigare arbetat i den privata sektorn och ser klivet in i den kommunala sektorn som en spännande utmaning. Det är ett förändrat arbetssätt och mycket att lära sig om hur allt fungerar, men även om företaget i sig och hur VMAB jobbar med att få bästa möjliga miljötänk.

–Det roligaste är alla nya utmaningar och att få arbeta tillsammans med mina trevliga arbetskamrater. Jag känner mig välkommen till jobbet varje dag! fortsätter Monica. 

Hennes främsta kompetens är att hon är ett kontrollfreak som vill ha koll på läget, allt ska vara rätt och riktigt. Hon tycker om att ha saker att göra och att hitta effektiva och smidiga lösningar på problem. 

–Min fritid spenderar jag på hästryggen, jag har två islandshästar som jag rider och tränar varje dag. Jag gillar också att uppleva nya saker tillsammans med min familj och vänner. Och jag gillar ordning och reda! Naturligtvis med glimten i ögat och ett leende på läpparna, avslutar Monica.

Bild
Monica som står utanför en entré
Företagsfakturering prew

Automatisk företagsfakturering ÅVC – varför betalar företag?

Mer information kring varför företag ska betala för besök på våra återvinningscentraler.

En porträttbild på Bajram ståendes vid ett staket med biogasanläggningen i bakgrunden.

Välkommen Bajram Sabovic!

Bajram Sabovic, ny Drifttekniker på biogas hos oss på VMAB!

Porträttbild på Karl Fast

Välkommen Karl Fast!

Karl Fast, avdelningschef för Cirkulära tjänster hos oss på VMAB!

Se fler nyheter

Privat Företag