Hjärtstartare på väg

VMAB rustar nu upp sina servicebilar med hjärtstartare för ökad säkerhet och trygghet för både personal och kunder.

Med ett dedikerat och professionellt team som arbetar hårt för att leverera högkvalitativ kundservice rustar Västblekinge Miljö AB nu upp sina servicebilar med hjärtstartare för ökad säkerhet och trygghet för både personal och kunder.

Genom att ha hjärtstartare tillgängliga i fordonen kan företaget snabbt agera vid eventuella hjärtstopp och rädda liv.

"Vi lägger stor vikt vid våra anställdas och kunders säkerhet och välbefinnande. Genom att utrusta våra servicebilar med hjärtstartare ökar vi möjligheten att rädda liv vid akuta situationer", säger Filip Holmström, Kundservicechef på Västblekinge Miljö AB.

När olyckan är framme

Hjärtstartare är enkla att använda och kan vara avgörande för att rädda liv vid hjärtstopp. Genom att ha dem lättillgängliga i företagets servicebilar kan Västblekinge Miljö AB bidra till en tryggare arbetsmiljö och samhälle.

Servicebilarna utför kundservice i bolagets tre ägarkommuner och då inte sällan ute på landsbygden där det kan vara långt till ambulans när olyckan är framme. Vid hjärtstopp är tid en avgörande faktor för att rädda liv.

Våra chaufförer har genomgått en skräddarsydd utbildning för ändamålet.

Porträttbild på Oscar Malm

Välkommen Oscar Malm!

Oscar Malm, ansvarig för affärsutveckling hos oss på VMAB!

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Bild på containern för Återbruket

Äntligen Återbruk!

Efter nästan ett års nedstängning av återbruksverksamheten är det nu dags för VMAB att återuppta verksamheten.

Se fler nyheter

Privat Företag