Välkommen Farhad Towfighian!

Vi välkomnar Farhad – en av våra nya miljöhjältar på VMAB.

Farhad började hos oss den 15 mars i år och arbetar med kundservice och administration. Han beskriver sig själv som nyfiken och berättar att han trivs bäst när han får jobba och vara tillsammans med andra människor – ju fler desto bättre! 

Farhad är ekonom i grunden men har jobbat med service i över 20 år. Han brinner för demokrati, miljö och medmänsklighet. 

–Det bästa med att arbeta hos VMAB är kontakten med kunderna och att bemöta olika situationer som uppstår. Det känns också väldigt bra att vi tillsammans arbetar för en bättre miljö, berättar Farhad. 

Eftersom Farhad är ganska ny i sin roll är det fortfarande en del nya system och rutiner att ta del av, men han ser fram emot att lära känna verksamheten och de tjänster som erbjuds. 

–Jag strävar efter att vara med och erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. En stor anledning till att jag sökte jobbet hos VMAB var just deras mål om att erbjuda Sveriges bästa kundservice! fortsätter Farhad.

På fritiden är Farhad engagerad i politiken, han är bland annat styrelseledamot i Karlshamns Hamn för Moderaterna och 1a vice ordförande i Utbildningsnämnden. Han umgås också mycket med familjen och håller på med finsnickeri när han får en stund över. 

Välkommen till VMAB!
 

Bild
Porträttbild på Farhad
Företagsfakturering prew

Automatisk företagsfakturering ÅVC – varför betalar företag?

Mer information kring varför företag ska betala för besök på våra återvinningscentraler.

En porträttbild på Bajram ståendes vid ett staket med biogasanläggningen i bakgrunden.

Välkommen Bajram Sabovic!

Bajram Sabovic, ny Drifttekniker på biogas hos oss på VMAB!

Porträttbild på Karl Fast

Välkommen Karl Fast!

Karl Fast, avdelningschef för Cirkulära tjänster hos oss på VMAB!

Se fler nyheter

Privat Företag