Jörgen Lindqvist: ”Det bästa är att jag får träffa så mycket människor”

Vi på VMAB vill gärna presentera vår fantastiska personal för er, och först ut är Jörgen Lindqvist som jobbar som administratör och i kundtjänst på vår återvinningscentral i Mörrum. 

Vad är det bästa med ditt jobb?

”Det bästa är att jag får träffa så många olika människor”.

Vilken fråga får du oftast av era kunder?

”Varför har ni inte tömt vårt kärl. Oftast har kunden då glömt ställa fram sina kärl till vägen, eller är det felsorterat i kärlen. En annan orsak kan vara att någonting står framför och blockerar kundens kärl, såsom en bil eller lastbil som hindrar chauffören att nå fram.”

Vad är ditt bästa sopsorteringstips?

”Att tänka förnuftigt och kolla upp hur saker ska sorteras om man är osäker.”

 

Har du koll på hur du sorterar dina sopor? Ta en titt i vår sorteringsguide för massa smarta tips! 

VD Susanna Strandberg

VD har ordet

Möt Västblekinge Miljös VD Susanna Strandberg. Hon berättar varje månad om Västblekinge Miljös uppdrag och om vad som är aktuellt i verksamheten.

Nedskräpning

Skräpets konsekvenser

Nedskräpning är ett av våra tids största samhällsproblem. Skräpet föder skräp. Människor uppfattar helt enkelt det som okej att slänga skräp på en plats som redan är nedskräpad. Till slut förlorar vi respekten för platsen. 

Vi söker ekonom

Vi söker en Ekonom

Är du en driftig ekonom med höga ambitioner och med ett intresse för miljöarbete? Välkommen med din ansökan och ta möjligheten att få vara del på vår utvecklingsresa! Läs mer här!