Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Vi behöver stärka teamet med ytterligare en miljöhjälte som har erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip  – kan det vara du?

Vi behöver stärka teamet med ytterligare en miljöhjälte som har erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip (pluspoäng om du även kan hantera hjullastare). Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Kan det vara dig vi söker?

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt miljöföretag som ser till att avfall inom kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström tas om hand på bästa sätt. Vi är runt 45st medarbetare på VMAB. 

Du kommer att ingå i ett team på fem personer som leder det dagliga arbetet som team och där vi har en tight kommunikation under hela arbetsdagen. I vårt team arbetar vi med mottagning av avfall, avfallskontroller, kvalitetsarbete, kundservice, sortering, lastning, lossning och förflyttning av avfall. 

I jobbet som Grävmaskinist ingår att:

  • arbeta i grävmaskin och sortera avfall samt att kunna köra hjullastare för att lasta, lossa och förflytta avfall. 
  • vara insatt i avfallets gällande kvalitetskrav för att informera, anvisa, vägledakunder, leverantörer och samarbetspartners även att hantera avvikelser och reklamationer.
  • anpassa kommunikation utifrån målgrupp och/eller situation.
  • använda och följa upp eget arbete i protokoll, checklistor, rutiner etc.
  • arbeta för att så mycket avfall som möjligt skall gå att återvinna. 
  • se till så att anläggning, lagerplatser och fordon är i god ordning varje dag samt att brister är planerade eller åtgärdas. 
  • samarbeta med andra enheter. 

Dina egenskaper:
Till tjänsten som Grävmaskinist söker vi dig som trivs att arbeta i ett team och har kundservicekänslan med dig! 
Det viktigaste för oss är att du har förmågan och viljan att vara en del av ett team där vi både hjälper varandra och bidrar till en positiv kultur där inget är omöjligt. 

För att lyckas i rollen behöver du vara ansvarstagande, engagerad, strukturerad, initiativrik och lösningsorienterad. Du kommer arbeta i ett litet team och är en ambassadör för VMAB då vi träffar många av våra kommuninvånare och kunder, därför är det viktigt att du är serviceinriktad. Samt vill vi att du är kvalitets- och säkerhetsmedveten. 

Dina kunskaper och behörigheter: 

  • B-körkort för manuell växellåda.
  • Utbildningsbevis för grävmaskin.
  • Teknisk färdighet för att genomföra enklare underhåll på maskin.
  • Grundläggande kunskap gällande för dator/surfplatta/smarttelefon. 
  • Goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
  • ADR 1.3 är ett krav i din tjänst och om du saknar den kommer VMAB att stå för din utbildning. 

Meriterande

  • 1–2 års erfarenhet av grävmaskin med grip
  • Utbildningsbevis för hjullastare med skopa
  • CE-behörighet

Vi erbjuder: 
Vår personal är viktig för oss och vi har bra förmåner för vår personal. För att nämna några av dem erbjuder vi både friskvårdsbidrag och företagshälsovård. VMAB ser positivt på att förena föräldraskap med arbete, därför betalas en extra ersättning ut vid föräldraledighet. Vi arbetar löpande med kompetensutveckling. För våra anställdas trygghet har vi kollektivavtal. Företaget bjuder på frukost varje morgon.

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: Med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid
Lön: Individuell lönesättning

Bild
Personalbild

I denna rekrytering samarbetar Västblekinge Miljö AB med Intensogruppen.
Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Emma Mattsson på telefon 0708-33 24 15 alt emma.mattsson@vmab.se.

Ansökan tas emot via Intensogruppens webbsida www.intensogruppen.se
Vi tar ej emot ansökningar via mail på grund av GDPR lagstiftningen, skicka din ansökan via ansökningsknappen på Intensogruppens webbsida. 
Vi har löpande urval, skicka därför din ansökan snarast.

Mer om Västblekinge Miljö AB 

Västblekinge Miljö AB (VMAB) är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. VMAB är ett ansvarsfullt miljöföretag med fokus på framtiden. Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Där har vi ansvaret för planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, drift av biogasanläggning, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. VMAB driver med egen personal, avfallsanläggningen i Mörrum, där finns också huvudkontoret. Återvinningscentralerna drivs till större delen av egen personal, medan transporterna av hushållsavfall utförs av entreprenörer. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO14001, ISO45001.

Visste du att Västblekinge Miljö AB...
var en av de första i Sverige med fyrfackslösningen?
var först i Skandinavien att bygga en torrötningsanläggning för biogas?

Lär mer och gör din ansökan här!
Porträttbild på Oscar Malm

Välkommen Oscar Malm!

Oscar Malm, ansvarig för affärsutveckling hos oss på VMAB!

Porträttbild på Karl Fast

Välkommen Karl Fast!

Karl Fast, avdelningschef för Cirkulära tjänster hos oss på VMAB!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Se fler nyheter

Privat Företag