Vi söker en Projektledare inom Mark & Fastighet

Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare inriktad mot mark och fastighet och som i denna roll vill delta på VMAB:s utvecklingsresa “från tipp till miljöföretag!” 

Vill du arbeta långsiktigt och känner du tillfredsställelse över att åtgärda och förbättra människors vardag och omgivande miljö? Välkommen med din ansökan till en helt ny roll på VMAB och ta möjligheten att få vara del på vår utvecklingsresa!  

Dina arbetsuppgifter  

I denna roll är ditt huvudsakliga ansvar att utveckla VMAB:s anläggningstillgångar inom mark, fastighet och infrastruktur med hjälp av robusta, innovativa, miljövänliga och ekonomiskt hållbara lösningar. Med mark avser vi framför allt sluttäckta deponier och skog. Dina arbetsuppgifter är följande: 

  • Identifiera utvecklingsbehov och genomföra utredningar
  • Skapa investeringsplaner på flerårsbasis
  • Samordna genomförandet av projekten i vilka du främst arbetar med externa resurser
  • Upprätta anläggningsdokumentation och säkerställa slutgiltig överlämning av färdigställda projekt till driftsorganisationen
  • Stötta driftsorganisationen i vissa för bolagets centrala verksamhetsdelar som tex, mottagning, tillståndsfrågor och utformning av anläggningen och fastigheten som helhet
  • Ansvara över det systematiska brandskyddsarbetet

Dina kontaktytor internt sker mestadels med enhetschefer, underhållsansvariga i driftorganisationen och du rapporterar till avdelningschef för Cirkulära tjänster. På VMAB i rollen som Projektledare välkomnas du till en arbetsplats som värderar samarbete, långsiktighet och att ha roligt på jobbet tillsammans med dina kollegor! Här kommer du att få arbeta i viktig samhällsfunktion som bidrar till en bättre miljö.

Din profil 

Vi söker dig som har arbetat projektbaserat med fastighetsfrågor i en liknande roll sen tidigare. Du har arbetat med fastighetsprojekt, samordnat externa resurser, upprättat projektbeskrivningar och haft ett ekonomi-/budgetansvar. Du kan ha en teknisk högskoleutbildning inriktad mot bygg- och fastighet men vid sidan av flerårig arbetslivserfarenhet kräver vi inte en formell utbildningsnivå. Vi ser också möjligheter att ta sig an tjänsten som nyexaminerad från relevant teknisk utbildning. Om du är nyexaminerad har du däremot någon form av arbetslivserfarenhet som tangerar yrkesområdet. Självklart blir personlighet och förmåga avgörande vid kortare erfarenhet. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker är drivande, att du tar för dig och leder projekt självständigt samtidigt som du förstår vikten av att utreda frågor innan åtgärder sätts in. Du arbetar metodiskt, systematiskt och förstår vikten av att följa upp. Dina kollegor har nära till skratt, vill ha roligt på jobbet och du vill gärna bidra till en god arbetsmiljö med en positiv stämning.

Övrig information 

Placeringsort: Mörrum, Karlshamn kommun
Start: Oktober/november enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, dagtid måndag-fredag
Lön: Individuell lönesättning

Västblekinge Miljö AB har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekryteringsprocess. Ansvarig rekryteringskonsult Josefin Kokko Ekholm nås tom v.29 på 044-781 45 05 eller josefin.k.ekholm@maxkompetens.se med hänvisning till 044-481 25 25 under semestertid. Ansökan tas emot via vår hemsida www.maxkompetens.se. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2021. Ansökningar via epost mottages ej pga GDPR.

Här kan du göra din ansökan!

Mer om Västblekinge Miljö AB 

Västblekinge Miljö AB är ett kommunalt bolag som ägs av kommunerna Karlshamn, Sölvesborg och Olofström. Söker du nya utmaningar och vill arbeta i en samhällsviktig verksamhet? Vår uppgift är att samordna avfallshanteringen i de tre kommunerna. Våra ansvarsområden är planering, mottagning, sortering, ökad återvinning, produktion av biogas och biogödsel, transporter, återvinningscentraler, information och kundtjänst. Vi driver med egen personal återvinningsanläggningen i Mörrum, där vi också har vårt kontor. Våra återvinningscentraler drivs av vår egen personal. Transporterna av hushållsavfall utförs i både egen och extern regi. Du hittar mer info om oss här på vår webbsida.