Tillsammans städar vi stränder och smultronställen i Sölvesborg!

Härliga och lata sommardagar på stranden börjar närma sig med stormsteg. Låt oss tillsammans göra ett krafttag för att undvika skräp i sanden mellan tårna i sommar. Lördagen 27 maj sluter vi samman och städar skräp på Sölvesborgs kommuns stränder och smultronställen. Arrangör Utanför Rektangeln tillsammans med VMAB och övriga samarbetspartners gör denna dag möjlig.

Utanför Rektangeln arrangerar en strandstädning lördagen 27 maj för föreningar såväl som privatpersoner. Där ska vi göra våra vackra stränder och smultronställen i Sölvesborg rena, fina och redo för sommarens alla varma och härliga dagar. Som tack kommer alla strandstädare att tilldelas en matchbiljett och grillad korv vid den allsvenska matchen mellan Mjällby AIF-Halmstad som spelas kl. 15.00 på Strandvallen samma dag. 

Bakom strandstädningen står Utanför Rektangeln, som består av Mjällby AIF, Sölvesborg-Mjällby Sparbank och Sölvesborgs Kommun, i samarbete med Blekinge Arkipelag och VMAB. 
Läs mer information om eventet så som tider, uppsamlingsplats och annan praktisk information inför strandstädningen här.

Tillsammans gör vi skillnad och sommarens strandhäng ännu bättre!

P.s. Glöm inte att anmäla din förening, kompisgänget eller familjen till strandstädningen på länken ovan. Sista anmälningsdag 24 maj! 

Läs om inbjudan här!

Grävmaskinist_prew

Vi söker Grävmaskinist till vår återvinningsanläggning!

Har du erfarenhet av att framföra grävmaskin med grip samt även kanske kan hantera hjullastare? Tycker du om att arbeta gemensamt i grupp men också under eget ansvar? Då kan tjänsten som Grävmaskinist hos VMAB vara något för dig!

Bild på containern för Återbruket

Äntligen Återbruk!

Efter nästan ett års nedstängning av återbruksverksamheten är det nu dags för VMAB att återuppta verksamheten.

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Se fler nyheter

Privat Företag