Madrassbytardags?

Sluta skräpa ner!

En bäddmadrass rekommenderas att man byter var 7-8 år. När det är dags för byte så åker man till vår återvinningscentral och slänger den gamla utslitna madrassen. 

På landsbygdsstationen i Rönås slängde du din bäddmadrass, täcken och kuddar rakt in på golvet. Inget avfall hör hemma på golvet! Madrasser, täcken och kuddar lämnar du på vår återvinningscentral i Olofström. Ditt skräp blev nu vår börda och vi får ordna dit extra personal för att städa och forsla bort detta avfall.

Att lära sig veta vilket avfall som kan lämnas på våra landsbygdsstation eller om det skall lämnas på vår återvinningscentral i Olofström tar högst några minuter. För att göra det enkelt kan du ställa dig själv några frågor:

1. Är avfallet farligt eller gifitigt för vår miljö? - Åk till vår återvinningscentral
2. Har avfallet sladd ? - Åk till vår återvinningscentral
3. Är avfallet för stort för sopkärlet? - Åk till vår återvinningscentral, släng inte avfallet på golvet. Det hör inte hemma där!

Ny tjänst biogas

Vi söker en Produktionschef – Biogas

Är du en lyhörd och tydlig ledare som kan bygga förtroende? Vill du ansvara för och utveckla, leda och fördela arbetet inom biogasavdelningen? Då kan tjänsten som produktionschef för biogas hos VMAB vara något för dig!

Driftstörning VMAB

Driftstörningar efter IT-attack

VMAB har drabbats av en driftstörning efter en IT-attack. Flera av våra system är påverkade.

Automatisk Företagsfakturering på VMAB

Företagsfakturering

Automatisk fakturering för ditt företag! Smidigare besök på våra ÅVC för dig som är företagare.

Se fler nyheter

Privat Företag